31 Ekim 2010 Pazar

KAHVALTI KEYFİ


Önceki gün sabah evden çıktığımda hava hala karanlıktı. Sabah 7:30 da ders başlıyor. Dolayısıyla karanlıkta yollara dökülüyoruz. Arabayı zar zor park ettiğim yerden çıkardım, aslında park ettiğim yer çok uğraştıracak bir yer değildi. Hayırdır inşallah deyip yola çıktım zaten evden okul 5 dk yok bile. Aniden öyle bir yağmur indiki silecekler yetişmiyor. Okula güçlükle ulaştım. Bu kez arabada rehin kaldım ne şemsiye var, ne de ayakta çizme :) gün gezmesine gider gibi evden çıkmışım.
Arkadaşlar şemsiyeyle gelip almasa yürünecek gibi değildi.
İzmir'in havasına güven olmaz diye hep söylüyorlar ve ben de biçok kez buna şahit oldum ama bu kadar ani, bu kadar sağnak ilk defa rastladım.
Allah'ım afetinden esirgesin, isterse ne kadar aciz olduğumuzu bi çırpıda fark ettiriyor.
Gelelim soframıza bu sabah yağmuru görünce nerde o güzel yaz sabahları diye içimden geçirmeden duramadım. Keyifli bir sabahta bu sofrayı eşimle ikimize hazırlamıştım.Çok özel bişey değil belki ama keyifli bir sabahtı.

5 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Burda da pek farklı değil durum, sabah yağmur kıyamet çıkıyoruz evden, şemsiyeler ellerimizde ters dönüyor. Sonra bir bakıyoruz dadadad günlük güneşlik:) Rabbim ne kadar büyük..

Keyifli bir kahvaltıdan daha güzel ne olabilir haftasonlarında :) Ellerine sağlık canım..

neval dedi ki...

niye öyle diyorsun bacım ? kuş sütü eksik nerdeyse yanında da içten bir sohbet daha ne lazımki mutlu olmaya?

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir kahvaltı sofrası olmuş, börekler sarılmış yine arada değil sık sık yapın bu kahvaltıyı bence

Hesna dedi ki...

Merhaba
Nazik ziyaretiniz için çok teşekkürler. Her ne kadar mesaj bırakamasamda blogunuzu takip ediyorum .Herşey çok güzel. Görüşmek dileğiyle.

Hesna

Mutfak Havlusu dedi ki...

Huzur verici bir masa
zarif ve sade..
çok sevdim insan mutlu ve huzurlu kalkar bu sofradan..Ellerinize sağlık!